Hier staan tal van sublieme bereidingen met paardevlees op de kaart. Logisch. Het paradepaardje is beslist de paardefilet "Rossini" met verse gebakken ganzelever. Wat denkt u van een lauwe sla met gerookte eend., kwartel en spekjes als intro? De huisgemaakte garnaalkroketten zijn anders ook niet te versmaden. De kalfszwezeriken worden hier heerlijk krokant gebakken en geserveerd met een Meau-mosterdsausje. Ook de vissuggesties mogen er zijn. Er is een dagelijkse aanvoer van vier soorten verse vis, kreeftjes en Zeeuwse oesters. Het mosselseizoen wordt op de voet gevolgd. De chef achter het fornuis, pakt ook ieder jaar uit met verrassende wildcreaties, waaronder patrijs met truffelsap, tournedos van hazerug en reefilet en de klassieke fazant à la Brabançonne. Een grote troef is het marktmenu dat u het ganse jaar door de vier seizoenen loodst. De maandelijkse wijnsuggestie is prima. U kunt ook een keuze maken uit de bijzonder prijsgunstige wijnkaart. Mijnheer De Ley is een gebrevetteerd maître sommelier. Wijn is voor hem een heuse passie. Hij laat u graag kennis maken met één van zijn nieuwe ontdekkingen uit Frankrijk of een ander wijnland. En u betaalt dit heerlijke vocht per cm! Een klantvriendelijke geste! De desserts worden artisanaal bereidt en voor de liefhebbers zijn er diverse afzakkertjes en lekkere sigaren. Reken daarbij het rustieke interieur met prenten van boerepaarden en het culinaire genot is compleet. Zakenlui en bewoners van de nabije maritieme wereld weten erover mee te spreken en voelen zich hier als vrienden des huizes. Dat overkomt ook u binnenkort. Van maart tot november wordt er een overdekt en verwarmd terras uitgestald voor het restaurant. Het kijkt uit op de gezellige paardenmarkt en biedt plaats aan 20 personen.